Coöperatieve snijderij; verwerkings-hub rond Arnhem-Nijmegen in de maak"/>

Coöperatieve snijderij; verwerkings-hub rond Arnhem-Nijmegen in de maak

Coöperatieve snijderij; verwerkings-hub rond Arnhem-Nijmegen in de maak

 

Geplaatst op 5 oktober 2020

In Arnhem bestaan plannen voor een coöperatieve snijderij! “Om een groter marktaandeel voor regionaal voedsel te creëren moeten vraag en aanbod binnen de keten beter op elkaar afgestemd worden” vertelt Steven Koster tijdens De Gelderse Korte Keten Sessie op 5 oktober 2020. “Om de keten volledig te maken en met name om de grootkeukens, horeca en grootgrutters te kunnen bedienen, is het essentieel een extra slag te maken tussen productie en eindafnemer. Er is grote behoefte aan een logistieke dienst die flexibele, lokale, logistieke oplossingen biedt en vooral ook lokale producten verwerkt tot halffabricaten voor het gebruik in keukens. De snijderij wordt een verwerkings-hub voor lokale producten voor wassen, snijden, portioneren, verpakken, assortimenteren, opslaan, verdelen en transport.”

Lees ook het interview dat we eerder dit jaar hielden met Steven Koster.