Korte ketens onderdeel van Multifunctioneel Centrum"/>

Korte ketens onderdeel van Multifunctioneel Centrum

Korte ketens onderdeel van Multifunctioneel Centrum

 

Geplaatst op 5 oktober 2020

Platform Puur Betuws en Multifunctioneel Centrum De Pluk gaan samenwerken. De Pluk is een dorpscentrum met veel partijen in huis, zoals een huisarts en fysiotherapeut. De Pluk wordt één van de afnemers van Puur Betuws voor regionale lunchproducten en stelt zijn faciliteiten beschikbaar. Puur Betuws organiseert er bijvoorbeeld bijeenkomsten voor inwoners van Rivierenland over alle duurzame aspecten van voedsel en werkt daarbij samen met de huurders en gebruikers van De Pluk, zoals de bibliotheek, de medische diensten en het filmhuis.

“Daarmee heeft Puur Betuws er een afnemer bij, De Pluk een scala aan activiteiten en samen bouwen we aan impact op verduurzaming van voedsel in de regio!”, aldus Hilde Engels van Puur Betuws tijdens de Gelders Korte Keten Sessie op 5 oktober 2020.

Lees ook het interview dat we eerder dit jaar hielden met Hilde Engels.