Producten uit Achterhoek en Liemers nu structureel in binnenstad Doetinchem"/>

Producten uit Achterhoek en Liemers nu structureel in binnenstad Doetinchem

Producten uit Achterhoek en Liemers nu structureel in binnenstad Doetinchem

 

Geplaatst op 5 oktober 2020

Medio oktober 2020 opent Eetwinkel Van Mien en komen producten uit Achterhoek en Liemers rechtstreeks de binnenstad van Doetinchem in! Zo blijkt uit een filmpje van initiatiefnemer Liesette Henssen tijdens De Gelderse Korte Keten Sessie op 5 oktober.

Onder het mom “Van Mien maakt lekker en lokaal eten makkelijk” vind je in de eetwinkel de lekkerste en mooiste producten uit de Achterhoek en Liemers. Van vers brood en groenten uit het seizoen tot duurzaam vlees en heerlijke kaas. Je vindt er de ingrediënten voor dagelijkse boodschappen en de lekkere trek! Ze komen direct van het land om mee naar huis te nemen of om direct ter plekke op te eten in de Eetkamer. Want naast boodschappen doen kan je bij Van Mien ook de hele dag genieten van lekker eten en drinken: van ontbijt tot lunch tot borrel. Uiteraard allemaal met lokale ingrediënten bereid. En dat proef je!

De eerste ideeën zijn ontstaan met de aanvraag en uitvoering van een POP3 project, in 2018, waarin een verkenning is gedaan naar mogelijkheden voor verkoop van streekproducten in de binnenstad van Doetinchem.