De Oogst van vier jaar Jong Leren Eten!

 

Vier jaar Jong Leren Eten zit er al weer op! Op 28 oktober organiseert het programma een feestelijke online bijeenkomst om de mooie resultaten te delen. Van 10.00 tot 12.00 uur zullen vertegenwoordigers van het programma samen met hun partners, wetenschappers, Jong Leren Eten makelaars en diverse beleidsmakers kijken wat hen de komende vier jaar te doen staat. Virtuele dagvoorzitter is Jaap Seidell.

Het globale programma

10.00 – Opening door Jaap Seidell, hoogleraar VU

10.10 – Partners aan het woord. Wat hebben zij de afgelopen vier jaar bereikt en wat zijn de ambities voor de volgende vier jaar voedseleducatie?

10.50 – Samen verder: hoe zien de volgende vier jaar Jong Leren Eten eruit? Door Roel van Raaij, ministerie van LNV

11.00 – Break-out sessies aan de hand van stellingen

11.30 – Terugkoppeling over input break-out rooms

12.00 – Afsluiting


Offline verrassing
Om deze ochtend toch van een feestelijk tintje te voorzien, is er een leuke offline verrassing. Als deelnemer kunt u naam en adres doorgeven, dan wordt deze verrassing bij u bezorgd per post. Deze verrassing is belangrijk voor het verloop van de bijeenkomst. Na inschrijving ontvangt u de link en de stellingen per email.


Aanmelden
U kunt zich aanmelden via e-mail met naam, adres en woonplaats naar jonglereneten@rvo.nl. Er is een maximum aantal deelnemers. Indien het event vol is, dan verneemt u dat spoedig.