Filiaalhouder: ‘Supermarkt cruciaal voor streekproducent’"/>

Filiaalhouder: ‘Supermarkt cruciaal voor streekproducent’

Filiaalhouder: ‘Supermarkt cruciaal voor streekproducent’

 

Geplaatst op 9 november 2020

Tien filiaalhouders van Jumbo, Plus en Spar uit Deventer en omgeving werken samen met boeren uit de regio. In november komen streekproducten in de schappen te liggen.

Gangmaker is Hans Kok, eigenaar van de Jumbo-supermarkt in de Deventer wijk Colmschate, die daarover ook vertelde tijdens De Gelderse Korte Keten Sessie op 5 oktober. Hij is op zoek naar meer boeren én meer supermarkten die aanhaken.

In november gaat het gebeuren, het enthousiasme onder de betrokkenen is groot. Tien supermarkten in Deventer en omgeving en – tot op dit moment – zes boeren en tuinders hebben elkaar afgelopen jaar in de armen gesloten.

Lees meer