Regioproducten in minimaal 10 franchise supermarkten Cleantech regio"/>

Regioproducten in minimaal 10 franchise supermarkten Cleantech regio

Regioproducten in minimaal 10 franchise supermarkten Cleantech regio

 

Geplaatst op 5 oktober 2020

Tien franchise supermarkten in de Cleantech regio gaan samen met regionale boeren aan de slag om regionale producten onder merknaam in de supermarkt-schappen te verkopen. Dat vertelde Hans Kok van Jumbo Hans Kok Colmschate tijdens de Gelderse Korte Keten Sessie op maandag 5 oktober.

Deze samenwerking betreft supermarkten van 3 verschillende formules – Jumbo, Plus en Spar – die producten uit de regio onder merknaam in de winkels verkopen. Het is een samenwerkingsverband tussen producenten, distributeur en de supermarkten met nadrukkelijk als doel een win-win voor alle partijen.

“De merknaam is nu nog geheim”, aldus Hans Kok. We blijven de ontwikkelingen volgen.