StreekWaar"/>

StreekWaar

StreekWaar


Geplaatst op 2 april 2021

StreekWaar is een vereniging van bevlogen boeren en voedselmakers, die zijn gevestigd in de regio zo’n 15 kilometer rond Wageningen.

Alle leden van StreekWaar produceren voedsel op een duurzame, verantwoorde wijze, met respect voor natuur, mens en milieu. Samen brengen zij deze producten op de markt. Je kunt deze producten straks online bestellen rechtstreeks bij de producent, waarna je ze op één van de afhaalpunten in Wageningen, Renkum of Ede kunt ophalen.

De StreekWaar Community
StreekWaar is echter meer dan een groep producenten. StreekWaar is een community waar iedereen die interesse heeft in duurzaam en verantwoorde voeding onderdeel van kan uitmaken. Zo delen we kennis en werken we samen aan mooie producten en aan een duurzame wereld.

Meer informatie? Kijk op www.streekwaar.nl.

Links