Subsidieregeling Innovatieve Concepten vastgesteld"/>

Subsidieregeling Innovatieve Concepten vastgesteld

Subsidieregeling innovatieve concepten vastgesteld


Geplaatst op 5 april 2021

Agrarische ondernemers zijn belangrijk voor Gelderland. Daarom ondersteunt de provincie partijen die samen een creatief en vernieuwend idee ontwikkelen. Een idee dat bijdraagt aan de overgang naar een meer duurzame landbouw, met een goed verdienmodel voor de agrarische ondernemers. Hiervoor is de POP 3-subsidie Innovatieve concepten bedoeld. Samenwerkingsverbanden kunnen hun aanvraag indienen tussen 3 mei en 14 juni 2021.

De provincie stelt subsidie beschikbaar voor partijen die samen kansen zien voor vernieuwing van hun landbouwsector, plattelandsgebied of de voedselketen. Creatieve ideeën die bijdragen aan de overgang naar een meer duurzame landbouw met een goed verdienmodel voor de agrarische ondernemers. Samenwerken en kennis uitwisselen dragen bij aan creativiteit en nieuwe inzichten. De provincie geeft subsidie aan groepen die vernieuwende ideeën bedenken die niet alleen hun bedrijf verbeteren, maar die oplossingen zijn voor maatschappelijke problemen. Bijvoorbeeld een nieuw verdienmodel met aandacht voor biodiversiteit of klimaat.

Aanvraag indienen of bespreken
Een aanvraag indienen kan tussen 3 mei en 14 juni 2021. Een aanvraag met de provincie bespreken kan ook. Voor meer informatie klik hier.