Van Onze Grond"/>

Van Onze Grond

Van Onze Grond


Geplaatst op 5 april 2021

Begin april werd Van Onze Grond gelanceerd. Een unieke coöperatieve samenwerking van streek producenten en lokale supermarkten uit de regio Stedendriehoek (Deventer-Apeldoorn-Zutphen). Samen brengen zij een breed assortiment lokale producten onder de Van Onze Grond merknaam in het schap van de supermarkt. Met één bestelling, één levering en één factuur. Een belangrijke stap in de professionalisering van korte voedselketens.

Producten van Van Onze Grond komen van boeren en tuinders uit de regio Veluwe-Salland-Achterhoek. En je koopt ze in supermarkten in dezelfde streek. Zie je op een product het logo van Van Onze Grond, dan weet je dat je iets in handen hebt met een herkenbare herkomst, dat met veel liefde is geteeld, gekweekt en geproduceerd. En dat proef je! Op het etiket van elk product staat van welk bedrijf het afkomstig is.

Van Onze Grond heeft je veel te bieden, van aardappelen tot rundvlees en van eieren tot yoghurt, om maar wat te noemen. Wat je precies in je favoriete winkel aantreft, wisselt per seizoen. Bij Van Onze Grond dus geen spitskool in de winter, of winterpenen in de zomer. Maar wel: producten rechtstreeks van het land, vol van smaak.

Er zijn veel redenen om te kiezen voor producten met het label Van Onze Grond. Doordat ze bij jou om de hoek boeren, voorkomen ze onnodige reiskilometers en werken we samen aan een duurzame leefomgeving voor de volgende generatie. Vanaf 15 april in het schap! Lees hier meer.