Essie Bessie"/>

Essie Bessie

Essie Bessie


Geplaatst op 22 juni 2021

Essie Bessie – lekker lokaal eten

Met Essie Bessie wil ik consumenten aanmoedigen om meer streekproducten te gebruiken door te inspireren met recepten.

De recepten staan op www.essiebessie.nl en op receptkaarten. Ze zijn niet alleen lekker en gezond, je ontdekt meteen welke ingrediƫnten bij jou in de buurt worden geteeld of gemaakt en waar ze te koop zijn. Door lokaal boodschappen te doen steun je lokale ondernemers, stimuleer je biodiversiteit en eet je bovendien heel lekker.

Om zoveel mogelijk consumenten te bereiken wordt Essie Bessie gepromoot via Facebook, Instagram, nieuwsbrief en regionale media. De receptenkaarten kunnen uitgedeeld worden, bijvoorbeeld in winkels en bij de producenten.

Neem zelf een kijkje op www.essiebessie.nl.

En wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar Esther van den Berg, hallo@essiebessie.nl.

Links