Food Unplugged: een dag vol inspiratie, beleven en proeven

Food Unplugged: een dag vol inspiratie, beleven en proeven


Geplaatst op 6 juli 2021

Op donderdag 1 juli 2021 was het zo ver, honderden foodprofessionals kwamen samen in de buitenlucht van Ede voor het festival Food Unplugged. In het theater betraden inspirerende sprekers het podium: van jong tot rijp, om even in voedsel termen te blijven.Lees hier meer over de inzichten van een van de inspirerende sprekers, Volkert Engelsman

Bij de diverse workshops was er van alles te beleven, te proeven en te maken. Denk aan heerlijke plantaardige tiramisu, ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen Albron en Upfield. Of de primeur van een volledige plantaardige droge worst gemaakt door Christian Weij van het SmaakPark. Je kopje koffie of thee bestelde je in gebarentaal. En bij Lekker Lupine werd je verrast met de heerlijkheden die je met deze lokaal geteelde peulvrucht kan maken. Marleen Visser maakte een nieuw kookboek ‘50x Vegan Zuivel’, waardoor je het ook makkelijk thuis kunt bereiden. Zoals dit recept voor vegan cheesecake met lupine en aardbeien.

Lees hier meer over Food Unplugged