Pantry: de onbemande streekwinkel in Wilp

image

Pantry: de onbemande streekwinkel in Wilp


Geplaatst op 30 november 2021

De Pantry is een onbemande streekwinkel, die je vindt op locaties waar weinig tot geen mogelijkheden zijn om jouw dagelijkse boodschappen te doen. In deze streekwinkel liggen verse producten die lokaal zijn geproduceerd. Denk aan groente, fruit, zuivel en vlees. De eerste Pantry opende haar deuren afgelopen maand in Wilp.

Naast het gemak van dichtbij winkelen, biedt de Pantry een eerlijke prijs aan de lokale producent en een vers en heerlijk product aan de consument! Je krijgt toegang tot de Pantry met een app op je telefoon, waarmee je ook direct kunt afrekenen. In de app zie je ook het aanbod in jouw Pantry en kun je bekijken welke lokale boeren en leveranciers hier hun producten leveren. Download de app in de App store of in de Google Play Store.

Bekijk ook het nieuwsbericht (video) van RTL Nieuws over de Pantry