Platform Agrifood: samen werken aan een duurzame toekomst

Schermafbeelding 2021-12-13 om 19.18.09

Platform Agrifood: samen werken aan een duurzame toekomst


Geplaatst op 10 december 2021

Boerenbedrijven zijn belangrijk voor de Provincie Gelderland: voor de leefbaarheid van het platteland, voor de economie en voor het produceren van voedsel. De provincie zet in op duurzame land- en tuinbouw met een goed verdienmodel. Platform Agrifood is door de provincie in het leven geroepen om ontwikkelingen in beleid te delen, elkaar te inspireren en samen te werken aan een duurzame toekomst voor het boerenbedrijf. Een nieuwe toekomst voor de Gelderse boer begint namelijk bij idee├źn van mensen; pioniers die de samenwerking zoeken en technische innovaties uitproberen. Of bij mensen die op zoek gaan naar andere, duurzame, vormen van land- en tuinbouw en nieuwe verdienmodellen. De transitie van de landbouw wordt pas echt succesvol als er steeds meer agrarisch ondernemers meedoen en profiteren van de kennis die er al is. In de nieuwsbrief en op de webpagina van Agrifood worden veranderverhalen, initiatieven, ervaringen en resultaten gedeeld, maar ook beleidsontwikkelingen, interessante bijeenkomsten en ander relevant nieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via agrifood@gelderland.nl