De Innovatie Coöperatie; heb je een idee, komt er mee!

De Innovatie Coöperatie; heb je een idee, kom ermee!


Geplaatst op 20 april 2022

Of het nou het zonnebloemlint is, een stuurautomaat met RTK-GPS of Achterhoekse pompoenpitolie. Het zijn allemaal innovatieve ideeën van boeren die in de praktijk zijn gebracht.
Wij zijn ervan overtuigd dat er onder agrarische ondernemers nog veel meer ideeën leven die de weg naar de praktijk nog niet zomaar vinden. En dat is nou precies de reden waarom De Innovatie Coöperatie bestaat. Vaak blijkt dat ondernemers zich er nauwelijks van bewust zijn dat ze met een goed idee rondlopen. En als dat wel zo is, is het ingewikkeld om deze naar de praktijk te vertalen.

De Innovatie Coöperatie is er voor boeren en agrofood-mkb-ers die hun nieuwe ideeën helder willen krijgen en in de praktijk willen brengen. Sinds kort zijn we, naast de Clean Tech Regio, ook actief in de Achterhoek en de Liemers. Onze innovatiemakelaars helpen hierbij door het leggen van nieuwe contacten, door te inspireren en door te ondersteunen met kennis en financiering. Welk idee heb jij eigenlijk? Onze nieuwe innovatiemakelaars Linda Commandeur en Ivo Holmer zijn er om je te helpen. Zij komen het bestaande team versterken. Lees in het artikel ‘De kunst is om je te laten verwonderen en je ideeën in de praktijk te brengen’ over hun achtergrond en drijfveren.

Heb je zelf al een innovatief idee en zoek je hulp bij de realisatie? Meld je dan bij De Innovatie Coöperatie.

Veel agrarische ondernemers willen aan de slag en zoeken nieuwe methoden, technieken en verdienmodellen. Met de inzet van de agro-innovatiemakelaars wil provincie Gelderland ondernemers hierbij steunen. Zie voor meer informatie de provinciale website.