Gelre Food Plaza tijdens WK Volleybal 2022

Gelre Food Plaza tijdens WK Volleybal 2022


Het WK Volleybal komt voor het eerst naar Nederland en zal op maar liefst drie verschillende locaties worden gespeeld. Het grootste deel van de eerste fase van het evenement vindt plaats in de provincie Gelderland, met het Arnhemse GelreDome als hoofdlocatie.

Het WK Volleybal staat in het teken van de mogelijkheden van gezonde en/of duurzame voeding.

Het Gelre Food Plaza zal van 23 september t/m 2 oktober verschillende ondernemers en organisaties een podium bieden om bezoekers te laten zien wat Nederland te bieden heeft. Innovatieve, duurzame en smaakvolle bedrijven met aantrekkelijke ingrediënten, menu’s, foodtrucks en/ of andere concepten krijgen de kans tijdens 1 van de grootste sportevenementen in Nederland de (volleybal) fans te verrassen en te laten zien wat gezonde en/of duurzame voeding is.

Het Gelre Food Plaza biedt de mogelijkheid deel te nemen met een Food Truck/Stand en/of de mogelijkheid om toeleverancier te worden voor Menu 2030.  Meer informatie over het Gelre Food Plaza vind je in de bijlage.

Regionale producten en initiatieven gezocht

Regionale producten en initiatieven mogen hier niet ontbreken. Daarom zijn we op zoek naar regionale collectieven en ondernemers die interesse hebben hier aanwezig te zijn, al dan niet als toeleverancier, met eigen foodtruck of eventuele gecombineerde aanwezigheid. Voor een aantal bijdragen zijn maatwerk-afspraken over de gevraagde bijdragen mogelijk. 
> Mail naar elsemiek@tigsports.nl