Online workshop ‘Meer klanten bereiken met social media’

Online workshop ‘Meer klanten bereiken met social media’ op 1 juni


Geplaatst op 16 mei 2022

1 juni | aanvang 19:30

Vraag jij je ook wel eens af hoe je met social media meer klanten voor je verkooppunt kunt bereiken? Probeer je van alles maar krijg je geen volgers? Weet je niet waar je moet beginnen of wil je juist je bestaande kanalen verder uitbreiden? Dan is deze online workshop social media iets voor jou!

Natuur en Milieu Gelderland organiseert deze workshop speciaal voor aanbieders in de korte keten. Communicatie- en social media expert Paul Blok legt in duidelijke stappen uit hoe je social media het meest effectief in kan zetten voor het behouden en uitbreiden van je klantenkring. Wat werkt er wel en wat juist niet? Loes van der Meulen van de Blauwe tomaat, een SRV wagen in Arnhem met lokaal voedsel en coördinator van het platform Fietsen voor mijn Eten РGroen Arnhem, zal haar praktijkervaringen delen en inspireren met haar verhaal.

De gratis workshop vindt online plaats op 1 juni 2022 om 19.30 uur. Na de presentatie van een uur is er nog alle ruimte om vragen te stellen.

Klik hier om je aan te melden.

Links