Geld verdienen met Groene Zuivel, hoe doe je dat? – webinar terugkijken

Geld verdienen met Groene Zuivel, Hoe doe je dat? – webinar terugkijken 


Geplaatst op 21 juni

Veel melkveehouders zijn bezig met de verduurzaming van hun bedrijfsvoering. Een vraag die daarbij op kan komen is: hoe haal ik voor deze inspanningen een meerwaarde uit de markt? Donderdag 21 april organiseerde Bionext in samenwerking met True Food Projects, Land en Co en Platform Natuur–inclusieve landbouw Gelderland daarom een webinar over het vermarkten van duurzaam geproduceerde zuivel onder de titel: ‘Geld verdienen met groene zuivel. Hoe doe je dat?’

Tijdens dit webinar kwamen de verschillende markt–concepten (keurmerken) voor duurzame zuivel aan bod en de mogelijkheden om zelf zuivel te verwerken en direct te verkopen. Daarnaast vertelden twee ervaringsdeskundigen hun verhaal. 

Het webinar kan je terugkijken evenals De presentatie ‘Groene Zuivel’ en de presentatie ‘Zelf zuivelen en directe verkoop’.

 

Links